Επίθεση με βιτριόλι: Όσα είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου (videos)

Επίθεση με βιτριόλι: Όσα είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου (videos)

Στο Εφετείο έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους της, οι οποίοι βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο.

Οι έλεγχοι για την είσοδο στα δικαστήρια είναι αυστηροί, και η διαδικασία σήμερα θα ξεκινήσει με την κατάθεση της Ιωάννας για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Η κατηγορουμένη είναι δικαίωμα της να έρθει ή όχι. Μπορεί και να εμφανιστεί, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι ότι είναι εδώ η Ιωάννα. Θα πρέπει να εξιστορήσει ότι βίωσε εκείνη την τραγική μέρα για την ίδια και θα πρέπει να πει στους δικαστές με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε. Εμείς από την πλευρά μας θα ζητήσουμε να καλέσει το δικαστήριο κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν συνομιλία με την κατηγορουμένη», δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

Έφτασε και η κατηγορούμενη στο Εφετείο

Στο Εφετείο πριν από λίγα λεπτά βρέθηκε και η κατηγορούμενη, η οποία θα παρακολουθήσει τη διαδικασία.

Μέχρι στιγμής η κατηγορούμενη δεν έχει μπει στη δικαστική αίθουσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ιωάννα είναι αρκετά δύσκολη.

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη έφτασε από διαφορετική είσοδο στο δικαστικό μέγαρο, ώστε να μην έρθει σε επαφή με τους δημοσιογράφους.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest