Άγριες Μέλισσες spoiler, Τρίτη: Τρεις συλλήψεις και μια επιστροφή

Άγριες Μέλισσες spoiler, Τρίτη: Τρεις συλλήψεις και μια επιστροφή

Όλες οι εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες» - Τι θα δούμε την Τρίτη (05/10)

Ο τρίτος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και τα γεγονότα της δικτατορίας ήρθαν να αλλάξουν τα πάντα στις ζωές των ηρώων.

Άγριες Μέλισσες, Επεισόδιο 6, Τρίτη 5 Οκτωβρίου

Το Διαφάνι αναστατώνεται απ’ τα νέα της σύλληψης του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη, αλλά και των κατηγοριών που τους βαραίνουν στο επεισόδιο της Τρίτης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η άφιξη της οικογένειας Μεγαρίτη στο χωριό θα φέρει καινούριους τριγμούς, ενώ η Μυρσίνη ύστερα κι απ’ τον ερχομό της Πηνελόπης θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια ν’ αλλάξει γνώμη στα παιδιά της, καθώς η κατάθεσή τους στο δικαστήριο μπορεί ν’ αποδειχθεί θανάσιμη για τον Δούκα. Θα καταφέρει να τους μεταπείσει;

Η Δρόσω θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Λευτέρη και την παρέα του, στο επεισόδιο της Τρίτης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η Ασημίνα αναγκάζεται να παραιτηθεί απ’ τη νέα της δουλειά και ο Πέτρος θα προβεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Η επιστροφή της Βιολέτας θα δώσει μια νότα χαράς στο χωριό, στο επεισόδιο της Τρίτης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης βρίσκονται πια σε μια νέα, εφιαλτική πραγματικότητα και ένας καινούριος Γολγοθάς αρχίζει για την Ελένη, που θέλει να φέρει τον άντρα της πίσω.