Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός σιχαίνεται τον ρόλο του;

Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός σιχαίνεται τον ρόλο του;

Μπορεί η σειρά Άγριες Μέλισσες να είναι αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, όμως υπάρχουν ήρωες που σιχαίνονται τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι ηθοποιοί που τους υποδύονται.

Ένας από τους μισητούς χαρακτήρες είναι και αυτός του Αιμίλιου Χειλάκη, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι... σιχαίνεται τον ρόλο που υποδύεται.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, μιλώντας παράλληλα για τον ρόλο του σκληρού Ακύλα.

«Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση από Το Νησί στο Mega. Δεν μου αρέσω να με βλέπω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να πετύχεις κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και βλέπεις ότι δεν τα έχεις βγάλει στο γύρισμα, λες: “εντάξει τώρα αυτό θα μείνει έτσι για πάντα” γιατί μιλάω για λάθη που εγώ καταλαβαίνω. Στο θέατρο ακόμη και ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό. Είχα πει πως δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση. Από τότε όμως που το δήλωσα το κράτησα και για δέκα – έντεκα χρόνια όπου και απείχα», είπε για την πολύχρονη αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Αναφορικά με τη σειρά Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο που υποδύεται είπε: «Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε τηλεφωνήσει το 2019 και του είχα πει: “Μη μου πεις καν γιατί πρόκειται, δεν προλαβαίνω γιατί σκηνοθετώ και παίζω σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα. Μη με μπλέξεις εμένα με τηλεόραση, έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια”. Κάποια στιγμή βλέπω τότε τα πρώτα επεισόδια και λέω: “Α, καλή δουλειά έκανε” Παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω».