Σασμός spoiler: Ποια πρωταγωνίστρια πέφτει νεκρή στα επόμενα επεισόδια;

Σασμός spoiler: Ποια πρωταγωνίστρια πέφτει νεκρή στα επόμενα επεισόδια;

Σασμός spoiler: «Βόμβα» για το θάνατο ενός ακόμη πρωταγωνιστή

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες tv» και την Μαρία Ανδρέου έδωσε ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός “Νικηφόρος” από τον “Σασμό”. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε ότι η "Βασιλική" (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) θα πεθάνει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

«Δεν ξέρω πότε, αλλά η Βασιλική θα φύγει και αυτή με σκληρό τρόπο. Από τη στιγμή που θα δολοφονηθεί και η μάνα του και θα μείνει εντελώς ορφανός, θα δείτε την κρητική του πλευρά. Ο Σασμός βασίζεται σε ένα βιβλίο και δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τη σκαλέτα του. Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο.

Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας και θα σας το ξαναπώ. Ο φίλος του ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, αλλά δε το αποκαλύπτει. Ο Μαθιός του σκότωσε τον πατέρα και φυσικά δε του το λέει. Δεν ξέρει την αλήθεια αυτό το παιδί. Όλοι του παρουσιάζονται με ένα άλλο πρόσωπο. Υπάρχει τρομερή αγωνία.

Σκεφτείτε μόνο τον κολλητό του Νικηφόρου να έχει δει το δολοφόνο και να φοβάται να μιλήσει, για να μη χαθούν όλοι. Ο Μανόλης δεν έχει πια φωνή. Ο Νικηφόρος έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και δέχομαι πολλή αγάπη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί ο Νικηφόρος τα ζει όλα αυτά, ενώ δεν έχει φταίξει σε τίποτα, δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν. Εύχομαι αυτό το παλικάρι να δικαιωθεί και να ηρεμήσει στο τέλος», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.