Δάκρυσε η Σία Κοσιώνη στον «αέρα» του δελτίου για την Φώφη Γεννηματά

Δάκρυσε η Σία Κοσιώνη στον «αέρα» του δελτίου για την Φώφη Γεννηματά

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή της στα 56 της νικημένη από τον καρκίνο.

Η είδηση της απώλεια της Φώφης Γεννημάτα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας βρέθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για να μιλήσει για την πολιτικό.

Την ώρα που ο δημοσιογράφος μιλούσε για την πρόεδρο του ΚΙΝ. ΑΛ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε κλάματα.

«Για πρώτη φορά νιώσαμε όλοι ότι τα λόγια και τα αισθήματα ήταν τόσο δυνατά, όπως εκφράστηκαν από φίλους, την οικογένειά της κι αντιπάλους. Αυτό λέει πολλά για την πολιτική και τον βίο της Φώφης Γεννηματά ως ανθρώπου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του πατέρα της λίγο πριν πεθάνει, όταν τον επισκέφθηκα στην Βούλα… Την ίδια αγωνία έζησα και στο πρόσωπο της Φώφης, μετά από τις αλλεπάλληλες μάχες που έδινε για την υγεία της, για να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. Δεν τα κατάφερε μέχρι τέλους αλλά είναι άξια τα παιδιά της, όπως κι αυτή ήταν άξια κόρη του πατέρα της. Ζητώ συγγνώμη», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Λάμψιας μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τη Σία Κοσιώνη να προσπαθεί να ελαφρύνει το κλίμα.