Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Ξιαρχό: Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; (vid)

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Ξιαρχό: Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; (vid)

Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με το ρατσιστικό βίντεο του Τάσου Ξιαρχό.

Τον θυμό της και μάλιστα με έντονο τρόπο έδειξε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μετά το ρατσιστικό βίντεο του Τάσου Ξιαρχό, στο οποίο έκανε bullying σε μία κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της.

Ο χορογράφος ζήτησε «συγγνώμη» για την πράξη του, όμως η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», ανέφερε πως ακόμα και η «συγγνώμη» του ήταν ντροπιαστική και έγινε έξαλλη στον αέρα με το περιστατικό.

«Θα ξεκινήσουμε σήμερα με τη Μαίρη, μια κοπέλα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο μετά από τραγικά σχόλια για την εμφάνισή της. Τα άκρως αυτά ρατσιστικά σχόλια τα άκουσε από τον Τάσο Ξιαρχό σε μια έξοδό της. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Τα σχόλια του Τάσου ήταν αισχρά. Ακόμα και η συγγνώμη του είναι ντροπιαστική. Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow μετά από αυτό. Ξεφτιλίστηκε! Αυτό του μάθανε μόνο; Για μένα κάνει ρεζίλι και τους γονείς του, που δεν ξέρω αν οι γονείς του του είπαν ποτέ κάτι τέτοιο, ίσως το έβγαλε και από το μυαλό του. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Φταίμε όλοι εμείς. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Εμείς φταίμε! Είμαι έξαλλη, συγχωρέστε με! Ο Τάσος Ξιαρχό, που σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι έχει υποστεί bullying. Και ο ίδιος λοιπόν κάνει αυτό το πράγμα. Έχω πάθει σοκ με την τοξικότητά πολλών ανθρώπων μέσα από τα social».

«Πόση τοξικότητα; Πόσο εμετικό είναι αυτό; Και συνεχίζει μετά και τα κάνει ακόμα χειρότερα. Βλέποντάς το όλο αυτό ένιωθα τάση προς εμετό. Σταματήστε να ασχολείστε με τα κιλά, με τις πλαστικές, με την εμφάνιση του άλλου και δουλέψτε τις ψυχές σας. Η κοινωνία μας νοσεί. Και αυτή τη στιγμή, προβάλλοντας αυτό το άτομο με αυτές τις αντιλήψεις, νοσούμε κι εμείς που το προβάλλουμε», πρόσθεσε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.