Άγριες μέλισσες - Σοκαριστικό Spoiler για τον Κωνσταντή

Άγριες μέλισσες - Σοκαριστικό Spoiler για τον Κωνσταντή

Άγριες μέλισσες spoiler: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Σε οριακή κατάσταση είναι πλέον η υγεία του Κωνσταντή και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πεθάνει! Η Δρόσω που το μαθαίνει δεν μπορεί να αντέξει μια τέτοια σκέψη και έτσι τα παρατάει όλα και τρέχει να τον σώσει!

Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω, αναγκάστηκαν να χωρίσουν υπό το βάρος των αποκαλύψεων στο τέλος του β' κύκλου. Ομως ο ερωτάς τους δεν έσβησε ποτέ... Ακόμα σιγοκαίει και παρά τις προσπάθειες τους να προχωρήσουν, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο!

Μέσα σε όλα ο Κωνσταντής καταφεύγει στο ποτό προκειμένου να ξεχάσει όσα συνέβησαν στη ζωή του... Η δολοφονία του αδελφού του από τη γυναίκα που αγαπάει; Η δολοφονία του Γιάννου μπροστά στα μάτια του; Η προδοσία των γονιών του; Το τέλος της φιλίας του με τον Μελέτη; Ολα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι τα πράγματα που ο νεαρός Σεβαστός θέλει να ξεχάσει! Ομως πλέον η κατάσταση του με το αλκοόλ έχει ξεφύγει και ήδη γνωρίζουμε πως η υγεία του είναι εύθραυστη και κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να πεθάνει από κίρρωση του ήπατος! Τόσο τα αδέλφια του όσο και οι γονείς του τον έχουν παρακαλέσει ουκ ολίγες φορές να κάνει μια προσπάθεια να το κόψει και να παλέψει να σταθεί ξανά στα πόδια του!

Μάταια, όμως! Ο Κωνσταντής συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, μέχρι που ο οργανισμός του ξεπερνάει τα όρια του και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του... Κι ενώ ο Κωνσταντής νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά σε κρίσιμη κατάσταση, η Δρόσω ανεβαίνει για πρώτη φορά στο σανίδι για την παράσταση του Λευτέρη Μεγαρίτη. Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του νεαρού είναι τεταμένο με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο, ενώ η μέρα της πρεμιέρας εξελίσσεται σε πεδίο μάχης με πολλές συγκρούσεις.

Ο Ακύλας που παρακολουθεί την παράσταση από τον εξώστη γίνεται έξαλλος με τον γιο του και τις πράξει του, που πέρα από το γεγονός ότι δεν συμβαδίζουν με το καθεστώς, τον φέρνουν και σε δύσκολη θέση απέναντι στα πρόσωπα της εξουσίας. Παρά τις δυσκολίες, η παράσταση ολοκληρώνεται, αλλά στη συνέχεια ο Ακύλας τιμωρεί με σκληρό τρόπο τον γιο του! Στο μεταξύ η Δρόσω, που καθ' όλη τη διάρκεια βρισκόταν σε αναμμένα κάρβουνα γνωρίζοντας την κατάσταση του Κωνσταντή φεύγει αμέσως μετά το τέλος και πάει να βρει τον πρώην αγαπημένο της! Δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του και ορκίζεται πως θα είναι δίπλα του μέχρι να τον δει να γίνεται ξανά καλά και να στέκεται στα πόδια του. Κι αυτό είναι το μόνο που μπορεί να σώσει τον Κωνσταντή: η αγάπη της Δρόσως!

Πηγή:TV24

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.