Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την πρώην σύζυγό του

Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την πρώην σύζυγό του

Από πέρυσι όταν συμμετείχε στη σειρά Άγριες Μέλισσες, το όνομά του φιγουράρει παντού. Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστεί σε όλα τα lifestyle ρεπορτάζ, λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο «Βασίλης Γιαννούλης», ο αστυνομικός από τη σειρά Κομάντα και Δράκοι, μέχρι πρόσφατα υπήρξε παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 15 χρόνια, ενώ ο ερχομός του παιδιού τους τον άλλαξε ως άνθρωπο και τον ηρέμησε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει. Δημοσιεύματα από τον περασμένο Απρίλιο έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο του, κάτι που επαληθεύτηκε λίγους μήνες πριν, όταν ξεκίνησε έντονη φημολογία ότι είναι ζευγάρι με τη Δέσποινα Βανδή.

Αν κι ο Βασίλης Μπισμπίκης σπάνια αναφέρεται σε συνεντεύξεις του στην προσωπική του ζωή, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η τέως σύζυγός του ήταν εκείνη που τον «άλλαξε». «Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα κι έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», είχε υποστηρίξει. Πώς ένας τόσο αντισυμβατικός άνθρωπος, αποφάσισε να παντρευτεί; «Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στην πρεμιέρα της ταινίας Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς, όπου πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020, λίγο πριν το πρώτο lockdown στη χώρα μας.