Ο Δάκης απαντάει στις φήμες για την υγεία του

Ο Δάκης απαντάει στις φήμες για την υγεία του

Ο ερμηνευτής εξήγησε ότι δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο αλλά κάνει χημειοθεραπείες και όλα είναι καλά

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Δάκη να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση με σοβαρά προβλήματα υγείας.

O Δάκης μίλησε για το πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που τον ήθελαν σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση.

Ο ερμηνευτής εξήγησε στο Πρωινό ότι δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο αλλά κάνει χημειοθεραπείες και όλα είναι καλά.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:

«Ξέρετε το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο εντάξει είναι γνωστό, ότι έχω καρκίνο και ότι κάνω χημειοθεραπείες. Η ιστορία έχει ως εξής, πήρα ένα μικρόβιο από τα στούντιο που πήγαινα τα τηλεοπτικά στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το θεραπεύσουν. Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες δεν θυμάμαι. Μου το θεραπεύσανε λοιπόν αυτό το μικρόβιο αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική. Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική έχασα 20 κιλά μέσα σε ένα μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες και δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα μπορώ και μιλάω καλύτερα. Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει. Όλο αυτό είναι το σπασμένο τηλέφωνο για αυτά που έχω διαβάσει, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα λέω», είπε χαρακτηριστικά ο Δάκης.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.