Η Ιωάννα έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της και τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της επίθεσης

Η Ιωάννα έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της και τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της επίθεσης

Σήμερα (20/11) η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη ζωή της σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος της δράστιδας. 

Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης και αγωνιστικότητας μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου του 2020 σήμερα άνοιξε την καρδιά της.

Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τα όνειρα που είχε, για την αγάπη που έχει για τα μέλη της οικογένειάς της αλλά και για την τραγική αλλαγή στη ζωή της μετά την επίθεση.

Όπως είπε, λατρεύει τον δίδυμο αδελφό της, έχει για στήριγμά της τη μητέρα της που στέκεται στο πλάι της από την πρώτη στιγμή ενώ τόνισε πως ο πατέρας της είναι οι ευαίσθητος της οικογένειας.

Μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές της συνέντευξής της, ήταν όταν η Ιωάννα για πρώτη φορά έδειξε πώς καταστράφηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης. Τα ρούχα είχαν μία έντονη μυρωδιά από το βιτριόλι που δεν έχει φύγει ακόμα ενώ ήταν πλέον τόσο κατεστραμμένα που ακόμα και η Σίσσυ Χρηστίδου σοκαρίστηκε όταν τα πρωτοαντίκρισε.

Η παρουσιάστρια ρώτησε την Ιωάννα αν σκοπεύει να τα κρατήσει αυτά τα ρούχα από εκείνη την τραγική για την ίδια ημέρα και εκείνη απάντησε πως δεν το έχει σκεφτεί όμως άφησε να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τα πετάξει.