ΣΚΑΪ: Σκληρή ανακοίνωση για τη διαρροή ακατάλληλου βίντεο από το Big Brother

ΣΚΑΪ: Σκληρή ανακοίνωση για τη διαρροή ακατάλληλου βίντεο από το Big Brother

ΣΚΑΪ: Ο τηλεοπτικός σταθμός πήρε θέση για ένα ακατάλληλο βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και φέρεται να προέρχεται από το Big Brother. «Νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου», προανήγγειλαν από το Φάληρο.

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και μερικά 24ωρα, από τη διαρροή ενός ροζ βίντεο το οποίο φέρεται να προέρχεται από το Big Brother και τον ΣΚΑΪ. Πληροφορίες ανέφεραν πως στον σταθμό του Φαλήρου είχαν εντοπίσει στους κόλπους των τεχνικών τον άνθρωπο που προχώρησε στη λήψη και διανομή του υλικού, προετοιμάζοντας σκληρές συνέπειες.

Εν τέλει, την Πέμπτη (25.11), ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτήν, το υλικό αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα, ενώ υπογραμμίζεται πως το κανάλι δεν είχε καμία γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή στη διαρροή του υλικού στο διαδίκτυο. Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ ενημερώνει πως θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ άφησε αιχμές για όσους εμφανίζονται «δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το φερόμενο ροζ βίντεο του Big Brother

Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.