Ράδιο Αρβύλα: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ράδιο Αρβύλα: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ράδιο Αρβύλα: Μέσω επίσημης δήλωσής του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζητά δημόσια συγγνώμη από την κοπέλα που εξέθεσε και τους συνεργάτες του στην εκπομπή, τονίζοντας ότι εκείνοι δεν γνώριζαν τίποτα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην πρώτη επίσημη αντίδρασή του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ζητά συγγνώμη από το θύμα που έβλαψε με τις πράξεις του και την κοινή γνώμη:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».