Ράδιο Αρβύλα... ανατροπή; Κανονικά η αποψινή εκπομπή!

Ράδιο Αρβύλα... ανατροπή; Κανονικά η αποψινή εκπομπή!

Από ανατροπή σε ανατροπή και από... σαράντα κύματα φαίνεται πως περνά η προβολή ή μη του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1.

Κι ενώ μέχρι το απόγευμα όλα έδειχναν πως δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη εκπομπή, τουλάχιστον έως το τέλος του χρόνου, μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου εις βάρος πρώην συντρόφου του, πλέον είναι πολύ πιθανό η αποψινή εκπομπή να προβληθεί κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα newsit.gr και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς, το σημερινό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα θα προβληθεί κανονικά, καθώς συντελεστές και κανάλι κρίνουν πως πρέπει να δοθεί από τα ίδια τα στελέχη της εκπομπής μια εξήγηση για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τις ραγδαίες εξελίξεις, ενδεχομένως και την τύχη της εκπομπής.

Δεν αποκλείεται δηλαδή, ΑΝΤ1 και Κανάκης να έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο για να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό για τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους, από μια ξερή γραπτή ανακοίνωση.

«Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr διαπιστώνοντας πως δεν μπορούν να βγάλουν τη Ράδιο Αρβύλα όπως πρέπει, ο Αντώνης Κανάκης με στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως δεν θα βγάλουν άλλα επεισόδια αυτή τη βδομάδα και η σατιρική εκπομπή θα επιστρέψει στις αρχές της νέας χρονιάς.

Ωστόσο πριν από λίγο όλα άλλαξαν και ο Κανάκης με τους συνεργάτες του μετά από πολλές επαφές με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως δεν πρέπει να… στρουθοκαμηλίσουν αλλά να βγουν και να πουν… όσα έχουν να πουν, αλλά παράλληλα να προσπαθήσουν παράλληλα να πραγματοποιήσουν και το στόχο που είχαν βάλει για αυτή τη βδομάδα: να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερους γίνεται για να βοηθήσουν στο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Έτσι λοιπόν, αν δεν υπάρξει κι άλλη ανατροπή, απόψε, στις 8, έχει κανονικά Ράδιο Αρβύλα… έστω κι αν δεν θα είναι… όπως την έχουμε συνηθίσει…!» τονίζει μεταξύ άλλων στο δημοσίευμά του στο newsit.gr, ο Γρηγόρης Μελάς.