Ράδιο Αρβύλα: Ολα όσα είπε ο Κανάκης για τις εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ράδιο Αρβύλα: Ολα όσα είπε ο Κανάκης για τις εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Κανονικά βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 το βράδυ της Τρίτης (14/12) η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα στον απόηχο των χθεσινών  αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) είχε προκληθεί σάλος στα social media καθώς αποκαλύφθηκε καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών με σεξουαλικό περιεχόμενο, σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, μιας πρώην συντρόφου του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Το κύμα οργής που προκλήθηκε στα social media μετά τις αποκαλύψεις έφεραν την άμεση απομάκρυνση του παρουσιαστή από το «Ράδιο Αρβύλα», με την ανακοίνωση να γίνεται το βράδυ της Δευτέρας (13/12) από τον Αντώνη Κανάκη.

Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν την εκπομπή να μην βγαίνει στον αέρα για το υπόλοιπο του 2021, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν την εκπομπή το βράδυ της Τρίτης (14/12).

«Ούτε εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της σημερινής εκπομπής. "Τι ζουμε" είναι το βασικό μήνυμα», ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης. Και συμπλήρωσε: «Υπήρχαν στο παρελθόν κι άλλα γεγονότα που μας υποχρέωσαν να μην μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η πρώτη φορά ήταν όταν ο 15χρονος Αλέξης έχασε τη ζωή του. Η δεύτερη ήταν με την Marfin. Η τρίτη φορά είναι αυτή, είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Υπάρχει μία ομίχλη και δεν ξέρουμε αν αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικότητα και δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας».

«Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα στον αέρα είναι γιατί δεν γίνεται να συμβαίνει όλο αυτό και να μην είμαστε εδώ, δεν ταιριάζει αυτό σε εμάς», υπογράμμισε ο παρουσιαστής.

«Επιστρέψαμε για να κάνουμε αυτή την εκπομπή, που δεν έχει καμία σχέση με το Ράδιο Αρβύλα. Όπως είπαμε δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Η λέξη σοκ έχει αποκτήσει νόημα για εμάς. Το σοκ είναι πιο έντονο κι από στιγμές που χάσαμε δικά μας πρόσωπα. Είμαστε εξοργισμένοι, προδομένοι και χίλια-δυο πράγματα. Είναι πέρα από τη φαντασία μας να συμβαίνει αυτό και να είμαστε κάπου αλλού. Δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε, να μην γίνουμε κομμάτι του μιντιακού πανηγυριού που έχει ξεκινήσει», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και ο Χρήστος Κιούσης ανέφεραν πως υπάρχουν κάποιοι που χαίρονται για όλα όσα γίνονται γύρω από το Ράδιο Αρβύλα, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τη σάτιρα αυτή καθ’ αυτή.

«Η ουσία δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Η ουσία είναι ότι το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε ότι αυτό που συνέβη ήταν χυδαίο, και τόνισε πως «η πρώτη σκέψη είναι ‘αν αυτό το πράγμα γινόταν στο παιδί μου; Αν αυτό γινόταν στο κορίτσι μου; Κι αν γινόταν από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου; Είναι εξωγήινο όλο αυτό».

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στην κοπέλα που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τονίζοντας:

«Δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Υπάρχουν 100.000 άνθρωποι που πρέπει να νιώθουν άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες. Μπράβο που σου συνέβη αυτό το πράγμα και κινήθηκες νομικά. Θέλουμε να σου πούμε ότι είμαστε εδώ, θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, για οτιδήποτε χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν δική μας ανάγκη. Πόσο πολύ θα ήθελα, γιατί μπήκες στη διαδικασία να δηλώσεις ότι ο ίδιος σου είπε ότι κανένας δεν ήξερε τίποτα, ούτε εμείς, ούτε η οικογένειά του, πόσο πολύ θα ήθελα και εύχομαι να είχες έρθει να μας είχες βρει και να μας είχες πει τι έχει συμβεί. Η δική μας επιθυμία και παράκληση, είναι αυτή η ιστορία όταν τελειώσει αυτό το πανηγύρι, να γίνει μια αφορμή για να συζητηθεί πολύ έντονα αυτό το θέμα στο επίπεδο και με τους ανθρώπους που πρέπει. Πρέπει να γίνουν όσα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό, για να μην βρεθεί ποτέ ξανά κανένας σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr