Σασμός spoiler: «Η γιαγιά Ρηνιώ θα πεθάνει»

Σασμός spoiler: «Η γιαγιά Ρηνιώ θα πεθάνει»

Σασμός spoiler: Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Όλγα Δαμάνη.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός». Μάλιστα, η Όλγα Δαμάνη αναφέρθηκε και στον θάνατο της «Γιαγιάς Ρηνιώ».

«Μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο. Η γιαγιά οφείλει κάποιες εξηγήσεις στον Άγγελο αλλά και στην Μαρίνα. Πρέπει να αποκαλύψει γιατί σώπαινε τόσα χρόνια. Την βαραίνει το γράμμα που έκρυψε την ημέρα του αρραβώνα ότι η Ανθούλα ήταν έγκυος», είπε η Όλγα Δαμάνη.

Στη συνέχεια, η ίδια είπε: «Χωρίς συγκέντρωση δεν γίνεται ούτε μια σκηνή στα γυρίσματα. Όλοι οι συντελεστές στη σειρά είναι εξαιρετικοί».

Μιλώντας για το τέλος της «γιαγιάς Ρηνιώ», είπε: «Η γιαγιά θα πεθάνει… και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά. Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος. Θα ξανά βρεθούν η γιαγιά με την Καλλιόπη. Είναι κάποια γεγονότα που οδηγούν σ’ αυτό».