Survivor Spoiler 13-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 13-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 13-2: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση...

Δεν έχει αντίπαλο κάθε Σάββατο το Survivor και ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη η κατάκτηση της πρωτιάς στην τηλεθέαση.

Η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο και των υπολοίπων τριών νέων παικτών έδωσε τον... αέρα φρεσκάδας που τόσο πολύ είχε ανάγκη το ριάλιτι, καθώς το αρχικό κάστινγκ ήταν ξεκάθαρα προβληματικό.

Και πλέον, αυτό που περιμένει ο Ατζούν είναι να διαπιστώσει αν με τις προσθήκες αυτές που θα ολοκληρωθούν απόψε, μπαίνοντας και ο Αρσενίου στην ομάδα των Διασήμων, θα καταφέρει το Survivor να κρατήσει τα σκήπτρα και απέναντι στον Σασμό, με τον οποίο δίνει από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη τη μεγάλη μάχη.

Η Ταραμπάνκο έδειξε με το καλημέρα τις ηγετικές τις διαθέσεις και απέδειξε γιατί θα είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Survivor. Αρκεί, βέβαια, να μην την «εγκαταλείψει» ξανά το σώμα της και η υγεία της να είναι θωρακισμένη, ώστε να μην αντιμετωπίσει τα περσινά προβλήματα.

Οι Διάσημοι, λοιπόν, έχουν ενισχυθεί σε προκλητικά μεγάλο βαθμό και σήμερα ενισχύονται ακόμα περισσότερο. Η είσοδος του Αρσενίου ολοκληρώνει τις προσθήκες για τον Φλεβάρη και πολύ δύσκολα θα προκύψει κάτι άλλο, εκτός αν έχουμε αποχωρήσεις από την πλευρά των Μαχητών.

Οι Μπλε φτάνουν στα όριά τους και μετά από σχεδόν 20 μέρες που παραμένουν χωρίς σίτιση, επιβάλλεται να βρουν ψυχικό και σωματικό σθένος για να κατακτήσουν κάποιο έπαθλο φαγητού.

Η παραγωγή του Survivor προς αυτήν την κατεύθυνη κινούμενη, αυξάνει τα έπαθλα φαγητού έστω και σε μικρότερες ποσότητες, βάζοντας φαγητό και στα αγωνίσματα για την κατάκτηση των δύο ασυλιών.

Survivor Spoiler - Πρώτη Ασυλία

Πάμε, τώρα, στα φρέσκα κουλούρια...

Σας είπαμε από το βράδυ του Σαββάτου πως τα αγωνίσματα για τις δύο ασυλίες θα διεξαχθούν κανονικά, παρά το γεγονός ότι έχουν μπει 5 νέοι παίκτες.

Ετσι, λοιπόν, θα δούμε σήμερα Διάσημους και Μαχητές να αναμετρώνται για να κατακτήσουν την πρώτη ασυλία και να αποφύγουν την επιλογή παίκτη ή παικτών προς αποχώρηση, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου του Νησιού.

Υπενθυμίζουμε, πως από την περασμένη εβδομάδα έχουμε την εμφάνιση μιας ακόμα εκδοχής στη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, με την ανάδειξη δύο υποψηφίων από την ψηφοφορία των παικτών και μίας από τον κάτοχο της ατομικής ασυλίας. Θα συνεχιστεί αυτό το μοτίβο;

Ποιοι κατακτούν σήμερα τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία;

Ολοι περιμένουν με αγωνία την αντίδραση των Μαχητών. Και θέλουν να δουν τους Μπλε να ξεσπούν και να κατακτούν τη νίκη, ώστε να καταφέρουν να φάνε κάτι, έστω και σε περιορισμένη ποσότητα.

Δυστυχώς...

Η πρώτη ασυλία καταλήγει στα χέρια των Διασήμων. Οι Κόκκινοι θα πανηγυρίσουν μια ακόμη νίκη και θα πάνε... άνετοι στο Συμβούλιο του Νησιού.

Οσο για τους Μπλε, αντιλαμβάνεστε ότι ακόμα μια ήττα θα προκαλέσει έκρηξη αντιδράσεων και τα όσα θα δούμε θα είναι άκρως εντυπωσιακά.