Survivor: Κόλαφος - «Η Κάτια δεν αποχώρησε για το πρόβλημα υγείας της»

Survivor: Κόλαφος - «Η Κάτια δεν αποχώρησε για το πρόβλημα υγείας της»

Survivor: Η εξομολόγηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για το κλεμμένο ρύζι και όσα έγιναν πέρυσι δεν χαροποίησε τους παλιούς συμπαίκτες της.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης, το μοντέλο μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε για τις κατηγορίες που είχε δεχθεί πέρυσι από την ομάδα της:

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν σαν de ja vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Οι μισοί Μαχητές κατηγόρησαν τους άλλους μισούς ότι κλέβουν φαγητό. Ήταν σαν να βλέπω την δική μου την φουρνιά.

Άρχισε να με πιάνει ένα πολύ περίεργο, άσχημο συναίσθημα, καταπίεσης, πνιγμού, θυμού, απογοήτευσης και όλα αυτά μαζί. Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελά τους θεωρώ σχολιάζανε ότι μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor. Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι, το λάδι. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο.

Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε στην δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στον χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα, δεν βρέθηκε κανένα λάδι. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν. Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι πολύ έξυπνη και δεν θα με άφηνε να μπω στο πρόγραμμά τους για να το βεβηλώσω και να το καταστρέψω».

«Έγινε στα κρυφά όπως καταλαβαίνετε. Εκείνο το μεσημέρι με αετίσιο βλέμμα με είδε ο Πάνος να μαγειρεύω, με βλέπει, σηκώνει το καπάκι, βλέπει τι είναι και το μοιράστηκα με τον Πάνο εκείνη τη στιγμή. Φάγαμε μαζί. Από εκεί και πέρα δεν το εμφάνισα. Ο σκοπός μου ήταν να κρατήσω αυτό το σακουλάκι για λίγο πιο μετά, όταν άρχιζα να μην την παλεύω σωματικά, να έχω να boostαρω τον εαυτό μου. Εγωιστικό το ξέρω, βλακεία μου», είχε πει η Κάτια Ταραμπανκό.

Η εξομολόγηση αυτή όμως δεν άρεσε καθόλου στον Περικλή Κονδυλάτο και έκανε μια ανάρτηση “καρφί” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες και δεν είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη. Δεν υπάρχουν πεταμένα άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα. Η Κάτια απολογήθηκε και όταν βρήκε τα σκούρα μη μπορώντας να μας αντιμετωπίσει πλέον αποχώρησε προφασιζόμενη την υγεία της. Δεν γίνεται να έχει κάποιος λόγο και βήμα για γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε θέση. Ξέρουν όλοι από την ομάδα τι έγινε και οι περισσότεροι το συνυπογράφουν. Επιπλέον το αν βγαίνοντας η Κάτια αντιμετώπισε άσχημη συμπεριφορά από τον κόσμο για αυτό δεν φταίμε εμείς. Φταίει η πράξη της και όχι εμείς. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα Κάτια. Ειδικά από εσένα. Εάν της ακυρωθήκαν δουλειές όπως είπε φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της. Υποκρισία και ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που περίμενε ένα χρόνο για να πει όλα αυτά χωρίς να είμαστε παρόντες», έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

https://www.instagram.com/p/CaA4eJWjrhi