Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το MasterChef (vid)

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το MasterChef (vid)

Ήταν η πρώτη Ελληνίδα MasterChef κερδίζοντας τους κριτές με τα πιάτα της στον πέμπτο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day τι έκανε το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από το MasterChef, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και απέρριψε.

«Μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στη μαγειρική κι ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή. Κουζίνα και δώσε πόνο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ποια η σχέση της με τη δημοσιότητα; «Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή με τη δημοσιότητα, που σε αναγνωρίζει ο κόσμος και σου δείχνει την αγάπη του, αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζεις και σιγά σιγά μειώνεται αυτό», απάντησε.

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δε μου ταίριαζαν. Δεν με νοιάζει και πολύ. Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό», πρόσθεσε η περσινή νικήτρια του MasterChef. «Δεν έχω πειράξει ακόμα το έπαθλο που κέρδισα από το MasterChef. Τα χρήματα τα κράτησα για το μέλλον, γι΄ αυτό που θέλω να κάνω», είπε κλείνοντας Μαργαρίτα.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.