Οι αποκαλύψεις για όσα μας κρύβουν στο Survivor

Οι αποκαλύψεις για όσα μας κρύβουν στο Survivor

Τα μυστικά του «Survivor» αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Instagram.

Με το «Q&A» που έκανε ο δημοσιογράφος του Open, ο οποίος έμεινε στο reality 52 ημέρες και επέστρεψε στην Ελλάδα 15 κιλά πιο αδύνατος έλυσε πολλές από τις απορίες τους για τα… backstage σκηνικά στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Αν αναρωτιέστε αν τελικά κάνουν ντους στο «Survivor» με σαμπουάν και αφρόλουτρο, η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα ήταν «όχι» με πολλά θαυμαστικά. Επιπλέον αποκάλυψε ότι όσοι ήταν καπνιστές αναγκάστηκαν να κόψουν αυτή τη βλαβερή συνήθεια. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες είχαν στην κατοχή τους οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, όπως και χαρτί υγείας, παρόλο που πήγαιναν για την ανάγκη τους στο δάσος και όχι σε κάποια τουαλέτα.

Οπως γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος, οι συμμετέχοντες στο reality δεν έχουν ρολόι, αλλά τον ίδιο δεν τον προβλημάτισε αυτό. Απεναντίας, ευχαριστήθηκε την αποχή από ρολόγια, κινητά και social media.

Εκείνο που δεν ευχαριστήθηκε ήταν ο ύπνος, τονίζοντας πως στο συγκεκριμένο θέμα δυσκολεύτηκε πολύ. Όσο για την πιο ωραία στιγμή της ημέρας για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, αυτή ήταν όταν έκαναν μπάνιο στη θάλασσα.

Τέλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε ότι μετά το «Survivor» δεν θα πήγαινε σε άλλο reality, ενώ έδειξε την προτίμησή του στον Άρη Σοϊλέδη και τον Απόστολο Ρουβά για την κατάκτηση του επάθλου, καθώς ήταν δύο άνθρωποι με τους οποίους ήρθε πιο κοντά στο παιχνίδι.