Σασμός Spoiler: Νέες αφίξεις στη σειρά - Αποκάλυψη για το μέλλον της «Βασιλικής» (vid)

Σασμός Spoiler: Νέες αφίξεις στη σειρά - Αποκάλυψη για το μέλλον της «Βασιλικής» (vid)

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η μητέρα της Στέλλας στον Σασμό, μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha

Στο πλαίσιο βραδινής εξόδου η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με τη Νεκταρία Γιαννουδάκη από τον Σασμό. Η ηθοποιός που υποδύεται τη μητέρα της Στέλλας στην δραματική σειρά του Alpha ρωτήθηκε αν θα συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο την επόμενη τηλεοπτική χρονιά: «Θα ξέρω αν θα συνεχιστεί ο ρόλος μου σε μία – δύο εβδομάδες. Θα ξεκινήσουν νέες ιστορίες, πιθανότατα θα έχουμε νέες αφίξεις. Θα ήθελα να είμαι, αρκεί να υπάρχει λόγος να υπάρχω» τόνισε.

Παράλληλα, ρωτήθηκε αν ισχύουν τα spoilers που έχουν ακουστεί ειδικά για το ρόλο της Βασιλικής. Η ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «έχω ακούσει κάποια πράγματα, κάποια άλλα πράγματα ανατρέπονται σεναριακά αυτή την περίοδο βρίσκονται σε απίστευτες συζητήσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τη συγκεκριμένη σειρά».

Σασμός Spoiler: Πέμπτη 12 Μαΐου – Επεισόδιο 140

Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με το Μαθιό και τη Βασιλική, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο. Οι πρωτοβουλίες του παπά Μιχάλη δεν κατευνάζουν τα πνεύματα, ενώ η Καλλιόπη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της… Καθώς ο Γεράσιμος βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο, ο Αντώνης πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός. Όμως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.