Τελικός Masterchef spoiler 6-6: Μονομαχία στην Τοσκάνη - Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Τελικός Masterchef spoiler 6-6: Μονομαχία στην Τοσκάνη - Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Τελικός Masterchef spoiler 6-6: Καλλιόπη και Παναγιώτης στην τελική «μάχη»

Οι τελικοί του MasterChef 2022 συνεχίζονται και αυτή τη φορά οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους δύο φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτη Κουμουνδούρο, στην πανέμορφη Τοσκάνη της Ιταλίας. Είναι η δεύτερη φορά που το MasterChef ταξιδεύει στην Ιταλία και αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μαγειρικά διαμάντια, που κρύβονται στα μικρά χωριά της Τοσκάνης, αλλά και να λάβουν μέρος σε δύο απαιτητικές δοκιμασίες τελικού.

Πρώτη στάση το γραφικό χωριό Panzano και η “Antica Macelleria Cecchini”, όπου η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν τον παγκοσμίου φήμης κρεοπώλη Dario Cecchini αλλά και να ξεκινήσουν «μερακλήδικα» το γευστικό ταξίδι στην Τοσκάνη. Σειρά έχει η πρώτη διαγωνιστική δοκιμασία αυτού του ταξιδιού. Οι δυο φιναλίστ φθάνουν στον ιστορικό χώρο του Αββαείου του Pasignano, όπου λειτουργεί ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ιταλία, η “Osteria di Pasignano”.

Το ζητούμενο αυτής της δοκιμασίας είναι ένα menu τριών σταδίων με προϊόντα που παράγονται στην περιοχή γύρω από το Μοναστήρι. Το menu, που θα παρουσιάσει ο κάθε διαγωνιζόμενος, θα κρίνει και θα βαθμολογήσει ο chef του εστιατορίου, βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Matteo Lorenzini.

Έμπνευση, δημιουργικότητα και άρτια τεχνική εκτέλεση, είναι απαραίτητα στοιχεία, που θα πρέπει να διαθέτουν οι διαγωνιζόμενοι, σε αυτή την τόσο σημαντική μαγειρική αναμέτρηση.

Οι δύο φιναλίστ καλούνται να διατηρήσουν τη μαγειρική τους ψυχραιμία, παραμένοντας προσηλωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.