Σασμός spoiler: Αποκάλυψη για τα επόμενα επεισόδια που θα συνταράξει

Σασμός spoiler: Αποκάλυψη για τα επόμενα επεισόδια που θα συνταράξει

Τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν του Σασμού έχουν αρχίσει και η Μαρία Τζομπανάκη έκανε μία αποκάλυψη για τη συνέχεια. 

Η ηθοποιός βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει στις ερωτήσεις των παρουσιαστών του «Alpha Τώρα» σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων από το «αρχοντικό των Σταματάκηδων».

Το πρώτο ερώτημα αφορούσε στον λόγο της σύλληψης του Μαθιού.

«Αυτό που ο καθένας φαντάζεται ότι μπορεί να έχει συμβεί, ακριβώς το αντίθετο. Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα δει.

Τι δεύτερη χρονιά όλοι αναρωτιούνται “Θα είναι το ίδιο ενδιαφέρον;” “Θα έχει το ίδιο σασπένς;” Λέω “ναι” και ακόμα πιο πολύ. Γιατί είμαστε όλοι μέσα στους ρόλους, τους αγαπάμε» ήταν η απάντηση της ηθοποιού, που εξήγησε τη στάση της ηρωίδας της απέναντι στα παιχνίδια της μοίρας.

«Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες. Θέλουν τα παιδιά τους να είναι καλά ανεξαρτήτως κόστους. Η Καλλιόπη είναι αυστηρή, ξέρει πιο είναι το λάθος, αλλά το δικό της το λάθος διαφέρει από τα συνήθη, είναι πιστά προσκολλημένη στις παραδόσεις που την μεγάλωσαν. Που είναι το όνομα, το όνομα της οικογένειας, το δίκιο της οικογένειας, το δίκιο του Θεού. Όλα αυτά είναι η κορμοστασιά της Καλλιόπης, Δεν άγεται και φέρεται. Είναι αυτό και αυτό οδηγεί τις πράξεις της.

Είναι δύσκολη η κατάσταση για έναν τέτοιον άνθρωπο. Προκύπτουν ανατροπές στα γεγονότα που την σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά και αυτό την τραυματίζει πάρα πολύ. Πρέπει να αναθεωρήσει συναισθήματα που μέχρι τότε νόμιζε πως θα είναι συγκεκριμένα μετά από γεγονότα. Ανατρέπεται η ζωή της ολόκληρη. Κι έτσι δεν γίνεται; Όταν είσαι απόλυτος, πρέπει να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές μετά».