Σασμός Spoiler: Αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό. Συγκλόνισε ο Μανόλης... (vid)

Σασμός Spoiler: Αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό. Συγκλόνισε ο Μανόλης... (vid)

Σασμός Spoiler: Τελειώνουν τα ψέματα για τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για ραγδαίες εξελίξεις στον Σασμό έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Μανόλης πήρε τη δύναμη και μετά από την προτροπή του παπά Μιχάλη έβγαλε από μέσα του το βάρος, αποκαλύπτοντας πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Δείτε ξανά τη συγκλονιστική στιγμή της εξομολόγησης του Μανόλη και την αντίδραση του παπά Μιχάλη όταν άκουσε πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή...

Αποκαλύπτεται το «μυστικό» της Αργυρούς

Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό μυστικό, με αποτέλεσμα η ζωή της να αλλάζει ριζικά, στη σειρά Σασμός. Μόλις ανακαλύπτει αυτή την αλήθεια που παλεύουν να κρύψουν όλοι, ο κόσμος της καταρρέει.

Η ίδια κάνει τα πάντα, για να σταθεί βράχος. Το μόνο που θέλει είναι να βλέπει την οικογένειά της καλά, χωρίς να επικρατεί παντού ο κίνδυνος των Σταματάκηδων. Στόχος της είναι να κρατήσει μακριά την εγγονή της από τον Αστέρη.

Η γιαγιά Ειρήνη συγκεντρώνει την οικογένεια και αποκαλύπτει πως γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή. Έχει μάθει πως δεν είναι γιος του Σταύρου, αλλά μέσα στο παιδί αυτό κυλά αίμα Σταματάκηδων.

Η Μαρίνα σοκάρεται. Άλλο ένα μέλος της οικογένειας γνωρίζει αυτό το βαρύ μυστικό. Εάν βγει προς τα έξω, όλα θα διαλυθούν κι ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Η γιαγιά Ειρήνη τους διαβεβαιώνει πως θα κρατήσει για πάντα κρυφό αυτό το μυστικό, απομακρύνοντας την οικογένειά της από τον περιβόητο “Σασμό”. Μάλιστα, τους τονίζει πως είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα, για να μη μάθει κανείς την αλήθεια για το παιδί του Αστέρη Σταματάκη.