Σασμός Spoiler: Χαμός θα γίνει... Τα κτήματα προκαλούν συνάντηση Αργυρούς - Αστέρη

Σασμός Spoiler: Χαμός θα γίνει... Τα κτήματα προκαλούν συνάντηση Αργυρούς - Αστέρη

Σασμός Spoiler: Με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την εξέλιξη στον Σασμό, στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας...

Σύμφωνα με το Τηλέραμα και το απόσπασμα της περίληψης όσων θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Yupii.gr...

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου, που έχει δει το περιστατικό με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο αεροδρόμιο.

Καταλαβαίνει πως ο γάμος του αδελφού του είναι υπό διάλυση και αποφασίζει να αναλάβει εκείνος δράση, ώστε να τελειώνει αυτή η υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, οργισμένη είναι και η Καλλιόπη, που απειλεί Θεούς και δαίμονες, καθώς τα κτήματά τους περνούν πλέον στα χέρια των Βρουλάκηδων.

Δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα αυτή την εξέλιξη, ειδικά αφού πίστευε πως μετά τον θάνατο του Άγγελου η περιουσία του θα παρέμενε στα χέρια της δικής της οικογένειας. Παράλληλα, στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί ανησυχία μετά την αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης.

Η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει, ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος, ενθουσιασμένος για τα κτήματα, γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και στον Αστέρη, κερνώντας τους στο καφενείο για τις χαρές του. Ο Μαθιός, μη βρίσκοντας άλλη λύση, παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ.

Είναι η μόνη που μπορεί να μεσολαβήσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες ώστε να πέσουν οι τόνοι και, γιατί όχι, να ηρεμήσουν οι δύο οικογένειες.

Ο Αστέρης λοιπόν της κλείνει ραντεβού και εκείνη πηγαίνει στο σπιτάκι να τον βρει... Δεν γνωρίζει φυσικά ότι ο Σταύρος και ο Βαγγέλης την παρακολουθούν και είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τον Αστέρη όταν το πεδίο θα είναι ελεύθερο...