Σασμός Spoiler: Τα αποκάλυψε όλα ο Αστέρης. Τι θα γίνει στο φινάλε;

Σασμός Spoiler: Τα αποκάλυψε όλα ο Αστέρης. Τι θα γίνει στο φινάλε;

Σασμός Spoiler: Οχι ένα και δύο αλλά πολλά σπόιλερ για την εξέλιξη της σειράς Σασμός, αποκάλυψε ο Αστέρης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά και έδωσε μερικά spoiler που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πολύ σύντομα.

Μιλώντας στον ALPHA και την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε...

Για τη σχέση του με την Αργυρώ και το αν θα καταλήξουν και πάλι μαζί.

«Αυτό που μας κάνει να θέλουμε να το δούμε είναι να βλέπουμε ότι υπάρχει μία απόσταση που ελπίζουμε κάποια στιγμή να μειωθεί. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες στο τέλος - τέλος αυτοί οι δύο να καταλήξουν μαζί και περιμένω κι εγώ να δω πώς. Γιατί κι εμείς είμαστε κάποια επεισόδια μπροστά αλλά όχι αρκετά».

Για τον μικρό Πετρή και το αν θα μάθει ότι είναι γιος του:

«Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε άλλο. Είναι μία πληροφορία που τη γνωρίζει πολύς κόσμος στο χωριό και δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά του Αστέρη. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά θα εμπλακούν κι άλλα πρόσωπα, που και μπορεί να γνωρίζουν και μπορεί να επωφεληθούν από μία τέτοιου είδους αποκάλυψη».

Για την ψυχική κατάσταση του Σταύρου:

«Ο Σταύρος είναι φουντωμένος αυτή τη στιγμή και δεν βλέπει καθαρά. Έχει ένα πολύ έντονο αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί τώρα και δεν κρίνει σωστά».

Για την επόμενη μέρα της Αργυρούς μετά την ερωτική σκηνή και την επανασύνδεση μαζί του:

«Η Αργυρώ θα επιτρέψει στον εαυτό της να μαλακώσει. Θα αφήσει το συναίσθημα και τη λογική της να της μιλήσει. Ο Αστέρης έχει ένα μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο του αδελφού της αλλά έχει αποδειχθεί το πώς συνέβη αυτό πέρσι. Σιγά - σιγά πείθεται και η ίδια. Αν υπάρξουν άλλα εμπόρια θα είναι άλλου τύπου από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα».

Για τη μητέρα του Καλλιόπη και το πώς θα δεχτεί το σμίξιμο με την Αργυρώ:

«Η Καλλιόπη δύσκολα θα το αποδεχθεί, γιατί είναι αυτή που έχουμε δει ότι είναι. Από την άλλη, τα παιδιά της Καλλιόπης ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι δεν τρέχει τίποτα αν δεν θέλει κάτι η μάνα τους».

Για τον πολυαναμενόμενο Σασμό στο τέλος της σειράς:

«Δεν ξέρω ακριβώς τι θα πει happy και πόσο happy χρειάζεται κάποιος για να είναι ικανοποιημένος αλλά θα έχουμε σασμό στο τέλος της χρονιάς».