Nάπολι-Μίλαν: Ήξερες πόσο συχνά εμφανίζεται το G/G και Over στα μεταξύ τους παιχνίδια;

Το μεγάλο ιταλικό ντέρμπι στο Πάμε Στοίχημα

TURIN, ITALY - MARCH 19: (L-R) Khvicha Kvaratskhelia of SSC Napoli and Victor Osimhen of SSC Napoli speaks during the Serie A match between Torino FC and SSC Napoli at Stadio Olimpico di Torino on March 19, 2023 in Turin, Italy. (Photo by Stefano Guidi/Getty Images)

Η μεγαλειώδης πορεία της Νάπολι τη φετινή σεζόν περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, απολαυστικό ποδόσφαιρο και μεγάλα σκορ, έχοντας αναδείξει ή εξελίξει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές της. Ως προς τη Μίλαν, η περσινή πορεία τίτλου δεν είχε συνέχεια με τους «ροσονέρι» να μένουν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, έχοντας όμως συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα συναντήσουν ξανά την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Νάπολι – Μίλαν: Συνέπεια στα μεγάλα σκορ ανεξαρτήτως νικητή 

Η απόσταση μεταξύ της πρώτης Νάπολι και της 4ης Μίλαν είναι αυτή τη στιγμή στους 23 πόντους και με τα τωρινά δεδομένα, οι «παρτενοπέι» φαίνεται ότι έχουν κάνει αποφασιστικά βήματα για την κατακτήση του πρωτάθληματος. Από τα τελευταία 7 παιχνίδια της Νάπολι με τη Μίλαν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», τα έξι ήταν στο Over 2,5 και τα 5 στο Goal/Goal και Over 3.5. Τη φετινή χρονιά, η Νάπολι έχει 64 γκολ σε 27 παιχνίδια, ενώ η Μίλαν έχει παθητικό 36 τερμάτων σε 27 αγωνιστικές. Το G/G και Over 2.5 προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε απόδοση 2.30, ενώ μεταξύ άλλων προσφέρονται συνδυαστικές επιλογές, αγορές χάντικαπ αλλά και επιλογή Bet Builder.

Oι επιδόσεις των Κβαρατσχέλια – Οσίμεν 

Κβίτσα Κβρατσχέλια και Βίκτορ Οσίμεν δημιουργούν ένα ασυναγώνιστο δίδυμο το οποίο είναι αποδοτικό τόσο εκτελεστικά, όσο και δημιουργικά. Ο Νιγηριανός φορ έχει 21 γκολ και 4 ασίστ, ενώ ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έχει 12 γκολ και 10 ασίστ. Το να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Οσίμεν προσφέρεται στo Pamestoixima.gr σε απόδοση 4.25, ενώ το να σκοράρει το τελευταίο γκολ του αγώνα ο Κβαρατσχέλια στο 6.25

Exit mobile version