Νέα απειλή Ιράν προς Ισραήλ: «Να περιμένετε τα αντίποινά μας»

Το μαρτύριο της... σταγόνας φαίνεται πως επιλέγει η ηγεσία του Ιράν για το Ισραήλ!

Το ναυτικό και η αεροπορία του Ιράν προχώρησαν σε επιχείρηση κατάληψης εμπορικού πλοίου ισραηλινών συμφερόντων, που έπλεξε στο στενό του Ορμούζ.

Ο διοικητής του ναυτικού των φρουρών της επανάστασης, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς το Ισραήλ, αλλά και τις ΗΠΑ, καθώς και τις χώρες του αραβικού κόσμου που σχετίζονται με το Ισραήλ.

«Να περιμένετε τα αντίποινά μας. Το Ιράν θα απαντήσει «σταθερά», αλλά όχι «βιαστικά» ή «συναισθηματικά» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Τανγκσιρί και έπλεξε το εγκώμιο Χεζμπολά και Χούθι:

«Τα χέρια της αντίστασης είναι γεμάτα. Η Χεζμπολάχ είναι πιο δυνατή από την πρώτη μέρα του πολέμου. Η Υεμένη κατασκευάζει τα δικά της όπλα και στοχεύει πλοία που βρίσκονται 1000 χιλιόμετρα μακριά.

Οι Αμερικανοί πρέπει να ξέρουν ότι ο Περσικός Κόλπος δεν είναι διεθνής θάλασσα, αλλά ανήκει στο Ιράν και σε πολλές άλλες χώρες», είπε επίσης αποκαλώντας το στενό του Ορμούζ, περιοχή «φιλίας» και «ειρήνης».

«Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, το Ιράκ και το Κουβέιτ είναι όλοι οι μουσουλμάνοι γείτονές μας και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το να φέρουν το Ισραήλ στη γειτονιά του Ιράν αποτελεί πρακτική απειλή για το Ιράν», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που ελικόπτερο των φρουρών της επανάστασης, προσεγγίζει το εμπορικό πλοίο ισραηλινών συμφερόντων στον Κόλπο του Ορμούζ.

Exit mobile version