Νέα Δημοκρατία Live: Δείτε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζει αυτήν την ώρα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Δείτε Live…

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Επικεφαλής στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα τεθεί η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, μια νέα γυναίκα που σχετίζεται με τον χώρο της υγείας, «έτρεχε» το πρόγραμμα με τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα και «τρέχει» το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για τις προληπτικές μαστογραφίες γυναικών.

Με αυτή την επιλογή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να καταδείξει τον συμβολισμό προς τη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας, αφού η Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν από τις βασικές διοργανώτριες του «Μένουμε Ευρώπη».

Εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα έχουν ακόμα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος θα εκπροσωπεί τον απόδημο Ελληνισμό και αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκλόγιμη θέση με επιλογή του πρωθυπουργού θα είναι και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Πολιτικής και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος θεωρείται ο άνθρωπος του Μαξίμου για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Exit mobile version