Ο Μάριους Γκριγκόνις αποκλειστικά στο OPAP News για την επιστροφή του στη Zalgirio Arena

Οι ελληνικές συνήθειες, η συμβουλή στον νεότερο εαυτό του και οι σκέψεις για την κατάκτηση της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στη Λιθουανία ενόψει της αναμέτρησής του με τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα, που είναι ο μεγάλος χορηγός της Πράσινης ΚΑΕ, ταξίδεψε μαζί με την ομάδα μέχρι το παγωμένο Κάουνας και αποκαλύπτει τις συνήθειες των παικτών στα εκτός έδρας παιχνίδια. 

Για τον Μάριους Γκριγκόνις, έναν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, το παιχνίδι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και ο Λιθουανός είναι γεννημένος στο Κάουνας και πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στη Ζαλγκίρις, με την οποία θα βρεθεί απόψε αντιμέτωπος.
Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΟΠΑΠ, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις «ελληνικές» συνήθειες που έχει υιοθετήσει, για τη σχέση του με την ελληνική μουσική καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο θα πανηγυρίσει το πολυπόθητο 7ο αστέρι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει εφέτος τη Euroleague. Παράλληλα, με μια πιο διασκεδαστική διάθεση, αποκάλυψε ποιον συμπαίκτη του θα επέλεγε να πάνε μαζί για μπύρες!

Δείτε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

YouTube video player

Exit mobile version