ΟΠΕΚΕΠΕ: Ραγδαίες εξελίξεις στον… ορίζοντα!

Για οριστική ρήξη στις σχέσεις του Λευτέρη Αυγενάκη με τη διοικηση του ΟΠΕΚΕΠΕ κάνουν λόγο δημοσιογραφικές πηγές και όλα δείχνουν ότι έως το τέλος του έτους θα πρέπει να αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα αγρότες και κτηνοτρόφους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιρρίπτουν βαρύτατες ευθύνες στη διοίκηση Σημανδράκου, του νυν πρέδρου, ο οποίους απουσίαζε από την τελευταία περιοδεία του Αυγενάκη στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με το agrotypos.gr, όλα θα κριθούν από το αν και πώς θα ανταποκριθεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην πληρωμή του τσεκ.

Ο διοικητής του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει υποσχεθεί πως η πληρωμή θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 28 Οκτωβρίου, ενω η άλλη μεγάλη πληρωμή έχει να κάνει με την εξόφληση των ενισχύσεων που πρεπει να γίνει έως το τέλος του έτους.

Πρόθεση της κυβέρνησης και του Αυγενάκη είναι να μπει -επιτέλους- ένα οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία αγροτών και κτηνοτρόφων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και να διασφαλιστεί η έγκαιρη καταβολή ενισχύσεων και αποζημιώσεων.

Ομως, όλοι γνωρίζουν πως μόνο εύκολο δεν είναι, δεδομένης της απίστευτης γραφειοκρατίας. Γι’ αυτό και ο Λευτέρης Αυγενάκης δείχνει να έχει υπό ασφυκτικό πρέσινγκ τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και δεν αποκλείεται, μάλιστα, πολύ σύντομα να αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την οριστική διευθέτηση των δυσλειτουργιών του Οργανισμού.

Exit mobile version