Το «σεντόνι» επιστρέφει!

Το «σεντόνι» επιστρέφει!

Τα προκριματικά του Champions League είναι και πάλι κοντά μας και οι επιλογές είναι πολλές για να πάμε ταμείο.

Αφήνουμε στην άκρη τα πρωταθλήματα της Βόρειας Ευρώπης και πλέον θα ασχοληθούμε με τα προκριματικά του Champions League τα οποία μπαίνουν ξανά στη ζωή μας και μας τάζουν πολλά κέρδη αλλά θα πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για να γίνει αυτό.

Θα ξεκινήσουμε την ανάλυση μας από το ματς της Σέριφ Τίρασπολ κόντρα στην Σκεντίγια, όπου οι δεύτεροι έχουν ένα μικρό προβάδισμα καθώς είχαν νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς εντός έδρας. Πλέον θέλουν να το υπερασπιστούν και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ματς αναμένεται να είναι ανοικτό με τους γηπεδούχους να θέλουν να ανατρέψουν το σκορ και να είναι αυτοί που θα δώσουν το παρών στην επόμενη φάση. Το 1,60 που δίνει ο ΟΠΑΠ στον άσο είναι μια πολύ καλή λύση για το δελτίο μας και θα το επιλέξουμε προκειμένου να βρούμε το δρόμο για το ταμείο, το οποίο είναι και το ζητούμενο της στήλης.

Από εκεί και πέρα η Χάποελ Μπερ Σεβά έχει να ανέβει έναν Γολγοθά μετά το 5-0 που έχασε στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ. Οι Ισραηλινοί θα τα δώσουν όλα προκειμένου να τελειώσει το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στα «αστέρια» με μια νίκη, όμως το 2,80 που δίνει ο ΟΠΑΠ στη νίκη των φιλοξενούμενων μας αρέσει να το ποντάρουμε.

Η πρότασή μας:
ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ - ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ 1 1,60
ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2 2,80

Πηγή: onsports.gr