Επαιξε ένα απλό σύστημα στο Πάμε Στοίχημα! Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε...

Επαιξε ένα απλό σύστημα στο Πάμε Στοίχημα! Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε...

Αν η τύχη είναι με το μέρος σου, τότε μπορείς ακόμα και με ένα απλό σύστημα στο Πάμε Στοίχημα να κερδίσεις χιλιάδες ευρώ, όπως ο μεγάλος τυχερός της εβδομάδας, από την Αιτωλοακαρνανία!

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 19 Μαρτίου έως τις 25 Μαρτίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο δήμο Θερμού στην Αιτωλοακαρνανία επέλεξε τα στοιχήματα «Σύνολο Γκολ», «Ημίχρονο/Τελικό» και «Τελικό Αποτέλεσμα», σε τέσσερις αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Βόρειας Ιρλανδίας, τη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής και το Κόπα Σουνταμερικάνα, έπαιξε το σύστημα 2-3-4 και με 2,75 ευρώ κέρδισε 3.766,08 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Τρικάστ (τα τρία πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά) της έκτης ιπποδρομίας από το Lingfield, δύο νικητές από τα Μέγαρα και τη Νέα Σμύρνη κέρδισαν από 2.466 ευρώ. Στο Τετραπλό (τα τέσσερα πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά) της έβδομης ιπποδρομίας από το Fairview, ένας νικητής από τη Γλυφάδα κέρδισε 1.075 ευρώ.