Πάμε Στοίχημα: Είχε... τύχη βουνό και το τίναξε στον αέρα! Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε...

Πάμε Στοίχημα: Είχε... τύχη βουνό και το τίναξε στον αέρα! Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε...

Απίστευτη... επίδοση από παίκτη του Πάμε Στοίχημα, ο οποίος κατόρθωσε και με τη βοήθεια της θεάς... τύχης, να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε!

Το Πάμε Στοίχημα μοιράζει καθημερινά τρελά κέρδη στους παίκτες του με τον υπέρ-τυχερό της περασμένης εβδομάδας να εντοπίζεται σε πρακτορείο της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Παίζοντας έξι παιχνίδια, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Ημίχρονο/ Τελικό», «Τελικό Αποτέλεσμα και Goal/ No Goal» και «Τελικό Αποτέλεσμα και Under/Over 2,5» σε έξι αγώνες από την Championship και το Champions League, έπαιξε το σύστημα 2-3-4-5-6 και με 14,25 ευρώ κέρδισε 44.437,91 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της έβδομης ιπποδρομίας από το Durbanville, ένας τυχερός από τους Αγίους Αναργύρους κέρδισε 2.669,50 ευρώ. Την Κυριακή 14 Απριλίου, στο Tετραπλό της τρίτης ιπποδρομίας από το Scottsville, ένας τυχερός από την Αθήνα κέρδισε 2.282,40 ευρώ.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 9 Απριλίου έως τις 15 Απριλίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.