Επαιξε επτά αγώνες στο Πάμε Στοίχημα και τίναξε τα κέρδη στον αέρα...

Επαιξε επτά αγώνες στο Πάμε Στοίχημα και τίναξε τα κέρδη στον αέρα...

Τεράστια επιτυχία για παίκτη του Πάμε Στοίχημα...

Σε πρακτορείο των Αγίων Αναργύρων, στην Αθήνα, σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών στο Πάμε Στοίχημα.

Με δέκα μόλις ευρώ, παίκτης του Πάμε Στοίχημα επέλεξε Ακριβές Σύνολο Γκολ σε επτά παιχνίδια και παίζοντας σύστημα 1-7 κατόρθωσε να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα.

Πόσα κέρδισε;

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στους Αγίους Αναργύρους, επέλεξε το στοίχημα «Ακριβές Σύνολο Γκολ», σε επτά αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, της Σκωτίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, της Σουηδίας και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έπαιξε το σύστημα 1-7 και με 10 ευρώ κέρδισε 22.828,72 ευρώ.

Συνολικά, την τελευταία εβδομάδα, από τις 7 Μαΐου έως τις 13 Μαΐου 2019, τα κέρδη για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Σκορ 6 (νικητής σε έξι κούρσες) στο Markopoulo Park δύο νικητές κέρδισαν από 14.379,75 ευρώ. Στο Σύνθετο Δίδυμο (το δίδυμο σε δύο κούρσες) της πέμπτης ιπποδρομίας στο Markopoulo Park ένας νικητής από το Περιστέρι κέρδισε 3.249,75 ευρώ.