Οι κορυφαίες ομάδες παίζουν μπάλα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports

Οι κορυφαίες ομάδες παίζουν μπάλα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports: Περισσότεροι από 340 αγώνες κάθε μέρα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ με 300 νέες φάσεις, καινούριες εμφανίσεις ομάδων και εντυπωσιακά γραφικά

Τρία χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Ποδόσφαιρο ανανεώνεται και γίνεται καλύτερο από ποτέ.

Με εμπλουτισμένο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει καθημερινά περισσότερους από 340 αγώνες, στα ποδοσφαιρικά γήπεδα των Virtual Sports πρωταγωνιστούν οι κορυφαίοι σύλλογοι και οι καλύτερες Εθνικές ομάδες.

Τα εικονικά παιχνίδια μεταδίδονται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε ανανεωμένες οθόνες και δημιουργούν την εντύπωση ότι πρόκειται για πραγματικούς αγώνες, καθώς διαθέτουν σύγχρονα γραφικά και ρεαλιστικές φάσεις.

To Virtual Sports Ποδόσφαιρο, το οποίο εδώ και λίγες ημέρες παίζει ανανεωμένο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, προσφέρει στους παίκτες:

· Ακόμα πιο εντυπωσιακά γραφικά
· 300 νέες φάσεις
· Ανανεωμένες οθόνες αποδόσεων και αποτελεσμάτων
· Νέες εμφανίσεις ομάδων

Με 22 διαθέσιμες αγορές στοιχηματισμού κάθε αγώνας στα Virtual Sports

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε 22 διαθέσιμες αγορές σε κάθε αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κάθε εικονικός αγώνας περιλαμβάνει πλάνα με τα κορυφαία στιγμιότυπα και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Ο τρόπος συμμετοχής στο παιχνίδι είναι πολύ απλός και γίνεται με τη συμπλήρωση δελτίου ή μέσω των Συσκευών Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού Opapbet.