Πάμε Στοίχημα: Έπαιξε δελτίο με 40 ευρώ και κέρδισε μυθικό ποσό

Πάμε Στοίχημα: Έπαιξε δελτίο με 40 ευρώ και κέρδισε μυθικό ποσό
Pixabay

Κατά πολλές χιλιάδες ευρώ αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Τρομερή… έμπνευση πρέπει να είχε ένας παίκτης του «Πάμε Στοίχημα», καθώς πριν από μερικές μέρες έπαιξε δελτίο με σύστημα 3-4-5-6-7 πληρώνοντας 39,50 ευρώ. Λίγες ώρες αργότερα, είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά πολλές χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα, το δελτίο παίχθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα και ο παίκτης επέλεξε τα στοιχήματα «Ημίχρονο/Τελικό» και «Συνολικά Γκολ» σε επτά αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, στο τυχερό δελτίο είχε παιχνίδια από την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, της Ελβετίας, του Μεξικού, του Ιράν και τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Επέλεξε το σύστημα 3-4-5-6-7 και με ποντάρισμα 39,50 ευρώ, κατάφερε να κερδίσει περίπου 60 χιλιάδες ευρώ και συγκεκριμένα, το ποσό των 59.701,11 ευρώ.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιούλιο του 2020 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 28 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) της πέμπτης ιπποδρομίας, τέσσερις νικητές, δύο από την Αγία Παρασκευή και από ένας από την Αθήνα και τον Ταύρο, κέρδισαν από 2.467,40 ευρώ.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικό ενοικιαστήριο σε ελληνική πολυκατοικία! «Από 5.380 ευρώ, μόνο 380»! (photo)

Δραματική κατάρρευση λόφου μέτρα δίπλα από πεζοπόρους (video)

Γουλβς - Ολυμπιακός: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στη ρεβάνς; (poll)