Πάμε Στοίχημα: Έπαιξε δελτίο με 2,5 ευρώ και κέρδισε μυθικό ποσό

Πάμε Στοίχημα: Έπαιξε δελτίο με 2,5 ευρώ και κέρδισε μυθικό ποσό
Pixabay

Τρομερά κέρδη για έναν τυχερό.

Κατά πολλές χιλιάδες ευρώ κατάφερε να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό ένας παίκτης στο «Πάμε Στοίχημα», παίζοντας ένα δελτίο με μόλις 2,5 ευρώ. Ο μεγάλος τυχερός επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε επτά αγώνες.

Συγκεκριμένα, οι επιλογές του ήταν από το πρωτάθλημα της Αμερικής, την πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας, τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας αλλά και την τρίτη της Γαλλίας. Μάλιστα, το δελτίο που έπαιξε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Γάζι Ηρακλείου ήταν αξίας 2,5 ευρώ και κέρδισε 7.615,72 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Αύγουστο του 2020 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 67 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από την 1η έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στο ιπποδρόμιο του Turffontein, στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της όγδοης ιπποδρομίας, ένας νικητής από το Μοσχάτο κέρδισε 6.255,25 ευρώ. Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στο ιπποδρόμιο του Turffontein, στο Τετραπλό της όγδοης ιπποδρομίας, ένας νικητής από το Ελληνικό κέρδισε 3.289,35 ευρώ.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έπιασαν πύθωνα και τον βασάνισαν γιατί νόμιζαν πως είχε φάει μωρό (video)

Γι’ αυτό δεν πρέπει να βάζετε τις πατάτες μαζί με τα κρεμμύδια (photos)

Χάος σε δρόμο - Στρατός διέκοψε την κυκλοφορία για έναν ελέφαντα (video)