Πάμε Στοίχημα: Επαιξαν, κέρδισαν και... τίναξαν τα ταμεία του ΟΠΑΠ στον αέρα

Πάμε Στοίχημα: Επαιξαν, κέρδισαν και... τίναξαν τα ταμεία του ΟΠΑΠ στον αέρα

Ακόμα... πανηγυρίζουν οι μεγάλοι νικητές του Νοεμβρίου οι οποίοι τίναξαν το Πάμε Στοίχημα στον αέρα με τις εμπνεύσεις τους...

Το Πάμε Στοίχημα μοιράζει κάθε εβδομάδα εκατομμύρια κέρδη στους παίκτες του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ακολουθούν οι τεράστιες επιτυχίες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα, στο Πάμε Στοίχημα, κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου...

Την εβδομάδα, από τις 23 έως τις 29 Νοεμβρίου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Goal & Over 2,5» σε επτά αγώνες από τη La Liga και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, τη Ligue 1, την Championship και τη League Two της Αγγλίας και με 5 ευρώ κέρδισε 12.543,68 ευρώ.

Την εβδομάδα, από τις 16 έως τις 22 Νοεμβρίου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Αγίασμα Καβάλας, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Συνολικά γκολ 2 ή 3» σε εννέα αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας και με 150 ευρώ κέρδισε 55.313,88 ευρώ.

Την εβδομάδα, από τις 2 έως τις 8 Νοεμβρίου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, επέλεξε τα στοιχήματα «Ημίχρονο/Τελικό», «Under 2,5» και «Συνολικά Γκολ 2 ή 3» σε πέντε αγώνες από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, έπαιξε το σύστημα 3-4-5 και με 7 ευρώ κέρδισε 9.124,17 ευρώ.