Πέντε ελληνικές κούρσες και δύο από το Greyville στη σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση

Πέντε ελληνικές κούρσες και δύο από το Greyville στη σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση

Η δράση στο Markopoulo Park ξεκινά στις 16:00

Επτά κούρσες, πέντε ελληνικές και δύο από το από το Greyville της Νότιας Αφρικής, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ιπποδρομιακής συγκέντρωσης. Οι ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park θα ξεκινήσουν στις 16:00, ενώ οι δύο από το Greyville στις 14:40.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν η 3η ελληνική ιπποδρομία, στην οποία 7 ίπποι θα διαγωνιστούν για τη νίκη στην απόσταση των 1.300 μέτρων, καθώς και η 4η ελληνική κούρσα με 9 ίππους που θα τρέξουν στην απόσταση των 1.400 μέτρων.

Τα βλέμματα αναμένεται να μαγνητίσουν και οι 8 συμμετέχοντες της τελευταίας ιπποδρομίας, που θα διαγωνιστούν στην απαιτητική απόσταση των 1.800 μέτρων.

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

H 17η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς έχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα προσφέρονται ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως και την 3η ιπποδρομία, ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως και την 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 2η έως και την 7η ιπποδρομία.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Oι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.