Όλη η δράση της εβδομάδας στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Όλη η δράση της εβδομάδας στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τελικοί σε Basket League και NBA

Τα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και αυτή την εβδομάδα στους φίλους των σπορ και των δημοφιλών παιχνιδιών της εταιρείας.

ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Έως 2.450.000 ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης
Την Τρίτη 14 Ιουνίου, το Λαϊκό Λαχείο μοιράζει στους νικητές 2.450.000 ευρώ. Η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου διεξάγεται κάθε Τρίτη στις 19:00 και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

ΤΖΟΚΕΡ: Την Τρίτη μοιράζει 1.888.888 ευρώ
Το δημοφιλές παιχνίδι ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει τουλάχιστον 1.888.888 ευρώ στους τυχερούς παίκτες της πρώτης κατηγορίας. Η επόμενη κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22:00. Η κατάθεση δελτίων ολοκληρώνεται στις 21:30.

ΛΟΤΤΟ: 850.000 ευρώ στην κλήρωση της Τετάρτης
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, το ΛΟΤΤΟ μοιράζει στους νικητές 850.000 ευρώ. Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ διεξάγεται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00 και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Κέρδη έως 1 εκατομμύριο ευρώ από το ανανεωμένο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ “SUPER ΣΚΡΑΤΣ”
Ένα νέο παιχνίδι προστέθηκε στη πλούσια γκάμα του ΣΚΡΑΤΣ. Πρόκειται για το ανανεωμένο παιχνίδι “SUPER ΣΚΡΑΤΣ” το οποίο μοιράζει κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ, 4 ακόμα μεγαλύτερα Βonus και κοστίζει 10 ευρώ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές κάθε μέρα
Στο αθλητικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι παρακάτω αγώνες, τους οποίους οι φίλοι των σπορ μπορούν να παρακολουθήσουν στα καταστήματα ΟΠΑΠ:

Γερμανία-Ιταλία (Nations League-Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:45)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός (2ος τελικός Basket League-Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00)
Μποταφόγκο-Σάο Πάολο (Πρωτάθλημα Βραζιλίας-Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 22:00)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (3ος τελικός Basket League-Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 21:00)
Μπόστον Σέλτικς-Γκόλντεν Στείτ Γουόριορς (6ος Τελικός NBA-Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 04:00)
Τενερίφη-Χιρόνα (Τελικός play-off Ισπανίας-Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 22:00)

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ μεταξύ άλλων για την πρώτη/τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον νικητή των κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, το Τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το Τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης και το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Game Time στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Η 3η σεζόν της δημοφιλούς εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time, με διπλό επεισόδιο κάθε Τρίτη και Παρασκευή, φιλοξενεί τους «ειδικούς» του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και βάζει τους φιλάθλους στο κλίμα των αγώνων. Το Game Time προβάλλεται στα καταστήματα και τα social media του ΟΠΑΠ, και υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.