Παναθηναϊκός: Πυρά Αλαφούζου στην κυβέρνηση

Αίσθηση προκάλεσε η επίθεση του Γιάννη Αλαφούζου, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προς την κυβέρνηση.

Γι’ ακόμη μια φορά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ρητή αναφορά πως δεν τηρούνται οι νόμου και δεν πολεμά η κυβέρνηση τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του έγιναν στον Βοτανικό, κατά την έναρξη των έργων για τη δημουργία του νέου γηπέδου του τριφυλλιού.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύχρρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ανέφερε αρχικά για το γήπεδο» τόνισε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος και συνέχισε: «Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη και αν θέλει να την αντιμετωπίσει».

Ερωτηθείς, αν το νέο γήπεδο θα αλλάξει την ατμόσφαιρα στο ελληνικό γήπεδο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν οι πολιτικοί δεν αποφασίσουν να τους εφαρμόσουν αντί να τους αγνοούν, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και δεν υπάρχουν οι συνθήκες που να με κάνουν να μην είμαι απογοητευμένος».

Exit mobile version