Πέτρος Συρίγος- Ρένα Θωμά: Πρόβα νυφικού λίγο πριν το γάμο (photos)

Μπορεί οι περισσότεροι να πρεσβεύουν πως ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη με το νυφικό πριν από το γάμο, ο Πέτρος Συρίγος και η μέλλουσα σύζυγός του και μητέρα της κόρης του, Ρένα Θωμά δεν έχουν τέτοιες προλήψεις.

Πέτρος Συρίγος και Ρένα Θωμά επισκέφτηκαν μαζί τον οίκο νυφικών Bridal Loft της Φαίδρας Θεοδωρίδου για να διαλέξουν το ιδανικό νυφικό για τη μεγάλη μέρα τους που πλησιάζει.

Όπως έχει ο ίδιος ανακοινώσει ο γάμος τους θα γίνει στις 27 Μαϊου και παράλληλα το ζευγάρι θα κάνει και τη βάφτιση της κόρης τους που θα πάρει το όνομα Βαλέρια.

Αυτό που δεν έχει πει είναι το που και το πότε θα γίνουν τα δύο μυστήρια. Εμείς όμως το μάθαμε. Ο γνωστός σεφ και η πετυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων επέλεξαν τον όμορφο ναό του Προφήτη Ηλία λίγο έξω από το Καπανδρίτι.

Το ζευγάρι φουλ ερωτευμένο κι ευτυχισμένο περιμένει πως και πως τη μεγάλη μέρα έχοντας πια τακτοποιήσει κάθε λεπτομέρεια και για τα δύο μυστήρια.

Στον ίδιο οίκο δε που επέλεξαν το νυφικό για τη Ρένα, δηλαδή στο Bridal Loft της Φαίδρας Θεοδωρίδου διάλεξαν τα φορέματά τους και οι δύο μητέρες του ζευγαριού.

Η ώρα η καλή!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην γκάλερι πατώντας στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου.

Exit mobile version