Τσίπρας: «Όταν η δημοκρατία νικάει το φόβο είναι γιορτή»

Τσίπρας: «Όταν η δημοκρατία νικάει το φόβο είναι γιορτή»

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Διότι όταν η δημοκρατία νικάει το φόβο είναι γιορτή» είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του από το 27ο-30ό δημοτικό σχολείο Κυψέλης, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαιίωμα στο κρίσιμο δημοψήφισμα.

«Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής, διότι η δημοκρατία είναι χαρά. Όταν νικά το φόβο και τους εκβιασμούς είναι λύτρωση στο αδιέξοδο» είπε μεταξύ άλλων, ενώ συνέχισε λέγοντας πως η επιλογή είναι στα χέρια του λαού. «Πολλοί μπορεί να αγνοήσουν τη βούληση μιας κυβέρνησης, αλλά όχι τη βούληση ενός λαού», τόνισε.

«Είμαι βέβαιος ότι από αύριο θα έχουμε ανοίξει ένα δρόμο επιστροφής στις ιδρυτικές αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης για όλους τους λαούς της Ευρώπης» σημείωσε.

Χαρακτήρισε τη διαδικασία «πράξη αποφασιστικότητας για ένα καλύτερο αύριο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Ήδη από νωρίς δεκάδες είναι οι φωτογράφοι, τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ανέμεναν τον πρωθυπουργό.

Πηγή: Newsbomb.gr