Ψήφισες ΟΧΙ στο μνημόνιο; Νομίζεις...

Ψήφισες ΟΧΙ στο μνημόνιο; Νομίζεις...

Τελικά το έχει η μοίρα του ελληνικού λαού να τον κυβερνούν άνθρωποι που δεν ξέρουν τίποτα άλλο να πράττουν από το να λένε... «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

Μπορεί το 62% των Ελλήνων με περήφανο τρόπο και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ακόμα και τις πιο αισιόδοξες των στελεχών της κυβέρνησης, να επέστρεψε στα μούτρα του Σόιμπλε, του Ντάισελμπλουμ, της Μέρκελ και της Λαγκάρντ το μνημόνιο των 8 δισεκατομμυρίων, φαίνεται όμως ότι αυτό το ΟΧΙ έχει ήδη πεταχθεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Είναι η πρώτη φορά που εκλεγμένη κυβέρνηση και μάλιστα της αριστεράς, κλείνει τα μάτια στη λαϊκή ετυμηγορία και αγνοεί το 62% του ελληνικού λαού που της... διεμήνυσε πως δεν συμφωνεί με τη συνέχιση της εφαρμογής μνημονίων και αδιέξοδων πολιτικών που επιβάλλουν οι δανειστές και τα ξένα και εγχώρια συμφέροντα που εκείνοι εκπροσωπούν.

Και ήδη, από τις πρώτες κιόλας στιγμές που έγιναν γνωστά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο, πολλά εκ των οποίων δεν έχουν καμία απολύτως αλλαγή σε σχέση με εκείνα που προέβλεπε το μνημόνιο Γιούνκερ, το οποίο ο λαός απέρριψε με ποσοστό 62%, προκαλούν οργή...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr