Ο Ερυθρός Σταυρός, η Αλεξία Μπακογιάννη και το χρέος της κυβέρνησης!

Ο Ερυθρός Σταυρός, η Αλεξία Μπακογιάννη και το χρέος της κυβέρνησης!

Δεδομένης, πλέον, της υποταγής της Ελλάδας στα σχέδια των δανειστών και της υποχρέωσης των Ελλήνων πολιτών να πληρώσουν ξανά από τη τσέπη τους τα... σπασμένα των πολιτικών και της ανικανότητάς τους, καθίσταται περισσότερο από ποτέ αναγκαία, η πραγματική απόδοση ευθυνών έναντι εκείνων που πρωταγωνίστησαν σε οικονομικά και όχι μόνο σκάνδαλα.

Γυρνώντας πίσω στο χρόνο, εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι τα σκάνδαλα αυτά είναι εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, πολλά εκ των οποίων έχουν μπει κατά καιρούς στο στόχαστρο της δικαιοσύνης, αλλά -συνήθως- όταν οι πρωταγωνιστές είναι πρόσωπα που κινούνται στο χώρο της πολιτικής ή σχετίζονται με πολιτικούς, τότε η απόδοση ευθυνών ή... χάνεται ή καθυστερεί τόσο όσο απαιτείται προκειμένου οι όποιες ποινικές ευθύνες να παραγραφούν.

Ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών, το οποίο έχει απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη, δίχως όμως αποτέλεσμα ικανό να ανταποκριθεί στη σοβαρότητα των σκανδάλων που έχουν καταγραφεί, φέρει την υπογραφή του... Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr