Ο Τσίπρας «δείχνει» την έξοδο σε Βαρουφάκη και Αριστερή Πλατφόρμα

Ο Τσίπρας «δείχνει» την έξοδο σε Βαρουφάκη και Αριστερή Πλατφόρμα

Τους «φωτογράφισε» και τους έδειξε την έξοδο - Ευθεία επίθεση στην Αριστερή Πλατφόρμα και στο Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, μία ημέρα πριν έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα - «Να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από την υπογραφή μου», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε στενούς συνεργάτες του.

Το γυαλί έχει πλέον ραγίσει και ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε συνολικό ξεκαθάρισμα στο εσωτερικό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και του κόμματος.

«Μέχρι σήμερα αντιδράσεις βλέπω, ηρωικές δηλώσεις διαβάζω, αλλά καμία πρόταση εναλλακτική στο εκβιαστικό δίλημμα της 12ης Ιούλη δεν άκουσα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεργάτες του.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός φέρεται να αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα στον Τύπο για το σχέδιο περί αρπαγής του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ.

«Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το εναλλακτικό αριστερό σχέδιο είναι το Σχέδιο Σόιμπλε, η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ή το να δίνουμε στους συνταξιούχους χαρτάκια "iou" αντί για συντάξεις, ας βγουν να το εξηγήσουν στον ελληνικό λαό. Και να μη κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής» είπε σε υψηλούς τόνους ο Αλέξης Τσίπρας, δείχνοντας στην ουσία την «έξοδο» στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα, καθώς και στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr