Τσίπρας: «Συγχαρητήρια σε Εθνική και Χαραλαμπόπουλο»

Τσίπρας: «Συγχαρητήρια σε Εθνική και Χαραλαμπόπουλο»

Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Εφήβων και τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο έστειλε με επιστολή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα», στον τελικό με την Τουρκία, με δήλωσή του, μοιράζει συγχαρητήρια στους διεθνείς για την κατάκτηση της κορυφής, αλλά και στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που αναδείχθηκε ως ο MVP της διοργάνωσης.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Εφήβων του μπάσκετ, τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου και τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βόλο», αναφέρεται αρχικά στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα.

Και συνεχίζεται: «Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στην φιναλίστ Τουρκία, καθώς και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Η νέα μεγάλη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ δίνει χαρά και συγκίνηση σε έναν ολόκληρο λαό, αποδεικνύοντας ότι η συλλογικότητα, η πίστη στο στόχο και η αυταπάρνηση είναι συστατικά που οδηγούν σε τέτοιες μεγάλες στιγμές».

Τέλος ο Έλληνας Πρωθυπουργός, αναφέρει: «Η χαρά μας για την σημερινή επιτυχία, είναι ευχή για την μεγάλη πρόκληση της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών, που τον προσεχή Σεπτέμβρη θα δώσει τη δική της μάχη στο Ευρωμπάσκετ».

Πηγή: onsports