Εβδομάδα κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων

Εβδομάδα κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων

Οι περαιτέρω κινήσεις της κυβέρνησης θα καθοριστούν μετά τις 20 Αυγούστου, διευκρινίζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, σημειώνοντας ότι απ΄αυτό το χρονικό διάστημα ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη.

 

Μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον ESM και την εκταμίευση του ποσού που προβλέπεται, η κυβέρνηση ασχολείται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και αναμένει την έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Μαξίμου την Τρίτη (18/08/2015), οπότε και θα συναντηθεί με το οικονομικό επιτελείο, αναφέρουν οι ίδιες πηγές και σημειώνουν ότι από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού τονίζουν ότι μόνο μία κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή και αποδοχή μπορεί να θέσει σε εφαρμογή τα μέτρα που απορρέουν από τη νέα δανειακή σύμβαση, κάτι το οποίο φαίνεται να αποδέχονται και οι δανειστές που τάσσονται υπέρ μίας ισχυρής κυβέρνησης ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στις συμφωνηθείσες τομές στην ελληνική οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr