Εκλογές: Υποψήφιος και πρώην Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ζητά ψηφοφόρους σε ερωτικά sites (photos)

Εκλογές: Υποψήφιος και πρώην Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ζητά ψηφοφόρους σε ερωτικά sites (photos)

Ο υποψήφιος βουλευτής έβαλε διαφήμιση «εκεί που είναι οι ψηφοφόροι».

Αναμφίβολα η πολιτική χρειάζεται θυσίες, ενώ ο μεγάλος ανταγωνισμός αναγκάζει τους υποψηφίους να βρουν νέους τρόπους προβολής και αναζήτησης των ψηφοφόρων. Έτσι σκέφτηκε και πρώην Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Πρόκειται για τον Γιόακιμ Όλσεν, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στην χώρα μας, είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στην σφαιροβολία και μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αποφάσισε να κατέβει στον πολιτικό... στίβο. Μάλιστα, είναι υποψήφιος στις εκλογές της 5ης Ιουνίου που θα διεξαχθούν στην Δανία.

Προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, ο Γιόκε, όπως είναι το παρατσούκλι του, αποφάσισε να βάλει διαφήμιση σε διάσημη ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού! «Όταν τελειώσετε με την αυτοϊκανοποίηση, ψηφίστε τον Γιόκε», αναφέρεται στο μήνυμά του, ενώ ο ίδιος απάντησε για την πρόθεσή του.

«Δεν μπορείς να πεις τίποτα σήμερα χωρίς να αναστατωθούν κάποιοι άνθρωποι. Δεν το παίρνω πολύ σοβαρά. Αυτοί που με ξέρουν ως πολιτικό, γνωρίζουν ότι είμαι σοβαρός, αλλά έχω αίσθηση του χιούμορ και νομίζω ότι αυτό είναι αστείο», υποστήριξε.