Έκτακτη δήλωση Μητσοτάκη την Πέμπτη - Τι θα πει ο πρωθυπουργός στον ελληνικό λαό

Έκτακτη δήλωση Μητσοτάκη την Πέμπτη - Τι θα πει ο πρωθυπουργός στον ελληνικό λαό

Έκτακτη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον ελληνικό λαό αναμένεται την Πέμπτη, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αγγλία.

Απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα δώσει το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του 4ου κύματος της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, θα δώσει στοιχεία για θανάτους και διασωληνωμένους.

Επίσης θα επαναλάβει πως δεν θα υπάρξει άλλο lockdown και θα ζητήσει να υπάρξει μεγάλη προσοχή ενόψει Χριστουγέννων και θα εστιάσει στο αισιόδοξο μήνυμα των τελευταίων ημερών, με τη μαζική προσέλευση μη εμβολιασμένων στα εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας, για να κάνουν την πρώτη δόση και πλήρως εμβολιασμένων για την αναμνηστική, τρίτη δόση.

«Μόνο όπλο για να τελειώσουμε με τον κορονοϊό είναι και θα παραμείνει ο εμβολιασμός» θα είναι το κεντρικό μήνυμα που θα στείλει, για ακόμη μια φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκος στον ελληνικό λαό.